-->

Η σπόντα Ουγγαρέζου για τις πλαστικές της Ιωάννας Μαλέσκου: «Κάνει μπούλινγκ στον εαυτό της» (εικόνα)

INSTAGRAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει πώς δεν μασάει τα λόγια του. Αυτή τη φορά έριξε «τα βέλη» του στην Ιωάννα Μαλέσκου αν και έμμεσα...

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος  Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δείξει ότι δεν «πολύ πάει» την Ιωάννα Μαλέσκου και όπως φαίνεται έχει μπει στην «μαύρη» λίστα του.

Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της Μαλέσκου κατά του μπούλινγκ και συγκεκριμένα είπε ότι «το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει», με έναν χρήστη του Twitter να δημοσιεύει δυο φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και να τις συνοδεύει με το εξής μήνυμα: «Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

{https://twitter.com/Ypokosmikos/status/1402211882673577985?s=20}

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ ο ίδιος σχολίασε: «Και δεν είναι η μόνη. Ν' αγιάσει το στόμα σου».

{https://twitter.com/D_ougarezos/status/1402218379772108802?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gbaZ8l
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->