Μουντιάλ 2022: «Τελικός» απέναντι στη Σουηδία για την Εθνική

overfm.gr

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Σουηδία απόψε το βράδυ στις 21:45 μ.μ. για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ του 2022.

Η Εθνική ομάδα παίζει απόψε τα «ρέστα» της κόντρα στη Σουηδία στον πιο κρίσιμο αγώνα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τους «Σκανδιναβούς» στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:45 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OPEN TV και το Cosmote Sport 1.

Η Εθνική μας ομάδα έμεινε από νωρίς πίσω στη βαθμολογία του ομίλου. Το σύνολο του Τζον Φαντ Σιπ «πέταξε» στα σκουπίδια τη σπουδαία ισοπαλία της πρεμιέρας στην έδρα της Ισπανίας. Η συνέχεια στα επόμενα «εύκολα» ματς δεν ήταν η ανάλογη. Στα παιχνίδια που ακολούθησαν η Εθνική δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Γεωργία ούτε το Κόσοβο.

Ως εκ τούτου η νίκη είναι εκ των ων ου άνευ για να παραμείνει τουλάχιστον στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που κρατάει «ζωντανή» την ομάδα για την διεκδίκηση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Σουηδία. Τα πράγματα είναι δύσκολα και για τον ομοσπονδιακό προπονητή. Σε περίπτωση που δεν έρθει το τρίποντο η θέση του θα καταστεί δυσχερέστατη.

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε με τον Ολλανδό να κρατά κλειστά χαρτιά ως προς τις προθέσεις του. Οι πληροφορίες τον θέλουν να αλλάζει το 3-5-2 της Πρίστινα, που δεν απέδωσε καθόλου, επαναφέροντας τους τέσσερις αμυντικούς, ενώ είναι βέβαιο ότι θα κάνει και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα.

Στην τελευταία προπόνηση (7/9) ο Γιαννούλης αισθάνθηκε πόνο στον αυχένα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αντίθετα ο Κάρλος Ζέκα επιστρέφει στην ενδεκάδα. Ο μέσος της Κοπεγχάγης δεν έπαιξε στο Κόσοβο λόγω τιμωρίας (είχε κάρτες). Επιστρέφει και ο Χρήστος Τζόλης, που μπορεί να δώσει λύσεις επιθετικά, σε μια ομάδα που έχει πρόβλημα στο γκολ.

Στον έτερο αγώνα του 2ου ομίλου, η ομάδα του Κοσόβου θα είναι γηπεδούχος για δεύτερο συνεχή αγώνα, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την Ισπανία στην Πρίστινα, την ίδια ώρα (21:45).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jUSUx7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη