Νέα Σμύρνη: Έβαλαν νήπια να κάνουν μάθημα σε κτήριο του ΕΠΑΛ, χώρισαν με νοβοπάν τους διαδρόμους (βίντεο)

Glomex

Γονείς καταγγέλλουν πως έβαλαν παιδιά του νηπιαγωγείου να κάνουν μάθημα μέσα σε κτήριο του ΕΠΑΛ - χωρίζοντας τους διαδρόμους με νοβοπάν - αλλά και να βγαίνουν διάλειμμα εκ περιτροπής

Περίπου 140 παιδιά από τέσσερα νηπιαγωγεία «φιλοξενούνται» προσωρινά σε κτήριο του ΕΠΑΛ της Νέας Σμύρνης, αφού το προκάτ που επρόκειτο να τα υποδεχθεί δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Όπως σημειώνει η μητέρα ενός μικρού μαθητή του προνηπίου, Ευαγγελία Αναστασοπούλου, «ήταν μεγάλο σοκ», ενώ «ξεκινήσαμε το προνήπιο με κοπάνες, γιατί το παιδί δεν το στέλνουμε».

«Αυτό δεν είναι σχολείο», σχολίασε η κα. Αναστασοπούλου περιγράφοντας πως οι αρμόδιοι τοποθέτησαν νοβοπάν στους διαδρόμους του ΕΠΑΛ, δημιουργώνας ένα «λαβύρινθο» που δεν επιτρέπει στα παιδιά του ΕΠΑΛ να επικοινωνούν άμεσα με τα νηπιαγωγεία. 

«Βλέπουν όμως τα παιδιά του νηπιαγωγείου το κυλικείο και το καπνιστήριο των παιδιών του ΕΠΑΛ», επισήμανε η μητέρα, προσθέτοντας πως τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν καθόλου χώρο, αλλά ούτε και υλικά.

Σημειώνεται πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμο το προκάτ που θα μεταφερθούν οι μαθητές του νηπιαγωγείου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39dXlg4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη