Mad Clip: Δικό της πραγματογνώμονα όρισε η οικογένεια

Mad Clip: Δικό της πραγματογνώμονα όρισε η οικογένεια

Δικό της πραγματογνώμονα όρισε η οικογενεία του Mad Clip προκειμένουν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια δεν πρόκειται να αρκεστεί στην έρευνα της αστυνομίας, αλλά πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί την έρευνα για το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό τράπερ στον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις έως τώρα διαθέσιμες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα - αλλά έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα - ενώ ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί από την Τροχαία δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την έρευνά του.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κα. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μαδιάς αναμένεται να εξετάσει το όχημα του τραγουδιστή στο πλαίσιο της δικής του ανεξάρτητης έρευνας, καθώς και βίντεο από κάμερες ασφαλείας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ElcwTd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη