Λαμία: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τζανετόπουλος


Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Τζανετόπουλος που χτύπησε στην πρεμιέρα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο

Δεν βγήκε στη Λαμία η πρεμιέρα. Ήταν χειρότερη του αναμενόμενου ειδικά για ένα ημίχρονο, είχε σημαντικούς παίκτες σε κακή μέρα και έναν τραυματισμό, αυτόν του Τζανετόπουλου.

Ο Βολιώτης στόπερ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και σε πρώτη φάση υπήρξαν φόβοι για τα χειρότερα, να λείψει δηλαδή για μερικές εβδομάδες. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Την Τρίτη (14/9) διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα μείνει εκτός για μερικές μέρες και προς το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα είναι σε θέση να προπονηθεί. Φυσικά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.

Για τη συγκεκριμένη θέση, πάντως η Λαμία έχει λύσεις. Στον Βόλο είδαμε τόσο τον Μαζουλουξή για ένα ημίχρονο όσο και τον Βύντρα, που αντικατέστησε τον Τζανετόπουλο όταν χρειάστηκε. Έγραψε, μάλιστα, και ιστορία, αφού έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε επίπεδο Α’ Εθνικής σε ηλικία 40 ετών, επτά μηνών και επτά ημερών.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει το εάν θα πάρει φανέλα βασικού ο Αντέτζο μετά την κάκιστη εμφάνισή του στην πρεμιέρα. Το εάν θα γίνουν άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί ως πιθανότητα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη