Λαμία: Το ανοιχτό… παράθυρο για μία (συν μία) προσθήκη στο ρόστερ


Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει λόγο να διατηρεί ανοιχτές τις μεταγραφικές...κεραίες, λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο του transfer window για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Θεωρητικά το ρόστερ έχει κλείσει στη Λαμία, τουλάχιστον με όσα διέρρεαν μέχρι πρότινος. Θεωρητικά όμως.

Διότι με την (έντονη) δραστηριότητα που αναπτύσουν οι Φθιώτες μετά την ήττα από το Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και λίγα 24ώρα πριν από το τέλος του μεταγραφικού…παραθύρου του Σεπτεμβρίου, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας προσθήκης ενδεχομένως ακόμα και δύο!

Ο Ντανιέλ Αντέζο φέρει ευθύνη και για τις δύο φορές όπου η Λαμία υποχρεώθηκε να μαζέψει την μπάλα μέσα από τα δίχτυα της στο Πανθεσσαλικό και η εμφάνισή του Νιγηριανού στόπερ στο Βόλο, ήρθε ως μια συνέχεια των περυσινών χαμηλών...στροφών του.

Κι αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται έντονος προβληματισμός στον κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου (και τα άλλα παιδιά) με το «καλημέρα» της νέας σεζόν, σχετικά με την επάρκεια της ομάδας στον κεντρικό αμυντικό άξονα.

Γι΄αυτό και οι ματιές της τελευταίας στιγμής στην αγορά των ελεύθερων για στόπερ.

Τώρα, αν ψάχνοντας για κεντρικό αμυντικό προκύψει στην πορεία και κάποια  ευκαιρία για winger παίκτη, τότε να θυμόμαστε πως στη Λαμία θα την «σκαλίσουν» με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.   

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη