Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις για το 2021 και θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων.

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη των φθινοπωρινών εκπτώσεων με τους εμπόρους να περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν ώστε να «ζεσταθεί» η αγορά ενόψει των Χριστουγέννων.

Εκτός όμως, από τους εμπόρους και οι καταναλωτές περιμένουν με αγωνία τις εκπτώσεις προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν τα ψώνια τους με προσφορές μετά από μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά λόγω της πανδημίας.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ενδιάμεση, φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος για το 2021 και θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Τρεις Κυριακές θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές τα καταστήματα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

  • 7 Νοεμβρίου 2021
  • 12 Δεκεμβρίου 2021
  • 19 Δεκεμβρίου 2021

Σημειώνεται ότι η τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά που παραδοσιακά τα μαγαζιά λειτουργούν, πέφτει φέτος στις 26 Δεκεμβρίου, επομένως τα μαγαζιά εκείνη την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lWS5EW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη