Σουρεάλ καταστάσεις: Αρνητής απαίτησε ανεμβολίαστη και χωρίς μάσκα για να τον κουρέψει σε κομμωτηριο

(Φωτ. αρχείου: Pexels)

Aπίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή έναν αρνητή του κορονοϊού που ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια και στη συνέχεια έκανε μήνυση ζητώντας 10.000 ευρώ!

Σουρεάλ καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας άνδρας, αρνητής της πανδημίας του κορονοϊού, πήγε να κουρευτεί χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού και ζήτησε να μην φορά μάσκα. Σε μια άλλη περίπτωση ένας αρνητής είχε ζητήσει να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια.

Τα απίστευτα περιστατικά αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30Gthc1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη