-->

Μανούσος: Πώς η Λαμία κέρδισε τους άλλους και τα παιχνίδια της μπάλας

Ποια ήταν τα ατού που είχε η Λαμία και υπέγραψε εκεί το καλοκαίρι ο Γιώργος Μανούσος

Από τη στιγμή που η Λαμία τον έκανε δικό της, ήταν δεδομένο πως θα τη βοηθήσει. Στα πρώτα πέντε ματς ο απολογισμός είναι ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Γιώργος Μανούσος, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια στη Super League 1 έχει αποδείξει την ποιότητά του.

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι είχε αρκετές επιλογές. Τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και ο Ιωνικός του χτύπησαν την πόρτα. Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι και μίας κυπριακής ομάδας, αλλά για διάφορους λόγους εκεί δεν ήταν εύκολο να προχωρήσει.

Η Λαμία έκανε εξαιρετική πρόταση, την καλύτερη εν Ελλάδι. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο ένας βασικός λόγος που τον κέρδισε. Ο δεύτερος είχε να κάνει με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Δεν είναι τυχαία και η αγκαλιά στον πανηγυρισμό του Μυτιληνιού φορ μετά το γκολ του με τον Ιωνικό.

Συνεργάστηκαν στον Αιολικό, ο Μανούσος πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ την ακριβώς επόμενη σεζόν, ενώ στη Λαμία η μεταγραφή έγινε κατόπιν επιθυμίας του Γρηγορίου. Η μεταξύ τους καλή σχέση είναι δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, το οξύμωρο είναι ότι υπό άλλες συνθήκες ο 33χρονος θα μπορούσε να έχει μείνει στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά αυτή απορρίφθηκε γιατί στη νέα εποχή του κλαμπ, ο ρόλος του θα ήταν περιορισμένος. Όλα αυτά κι ενώ πλέον προπονητής είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τον εκτιμά απεριόριστα. Όχι μόνο έχουν συνεργαστεί οι δυο τους στο παρελθόν, αλλά ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του στον Απόλλωνα από τον Ιανουάριο. Τότε δεν ήταν εύκολο να γίνει, ενώ το καλοκαίρι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έφτασε τόσο ψηλά στην πρόταση που έκανε. Εάν ο Ατρόμητος ξεκινούσε τη σεζόν με τον Παράσχο, ενδεχομένως να μην είχε φύγει και ο Μανούσος από εκεί.

www.sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->