Μανούσος: Πώς η Λαμία κέρδισε τους άλλους και τα παιχνίδια της μπάλας

Ποια ήταν τα ατού που είχε η Λαμία και υπέγραψε εκεί το καλοκαίρι ο Γιώργος Μανούσος

Από τη στιγμή που η Λαμία τον έκανε δικό της, ήταν δεδομένο πως θα τη βοηθήσει. Στα πρώτα πέντε ματς ο απολογισμός είναι ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Γιώργος Μανούσος, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια στη Super League 1 έχει αποδείξει την ποιότητά του.

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι είχε αρκετές επιλογές. Τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και ο Ιωνικός του χτύπησαν την πόρτα. Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι και μίας κυπριακής ομάδας, αλλά για διάφορους λόγους εκεί δεν ήταν εύκολο να προχωρήσει.

Η Λαμία έκανε εξαιρετική πρόταση, την καλύτερη εν Ελλάδι. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο ένας βασικός λόγος που τον κέρδισε. Ο δεύτερος είχε να κάνει με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Δεν είναι τυχαία και η αγκαλιά στον πανηγυρισμό του Μυτιληνιού φορ μετά το γκολ του με τον Ιωνικό.

Συνεργάστηκαν στον Αιολικό, ο Μανούσος πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ την ακριβώς επόμενη σεζόν, ενώ στη Λαμία η μεταγραφή έγινε κατόπιν επιθυμίας του Γρηγορίου. Η μεταξύ τους καλή σχέση είναι δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, το οξύμωρο είναι ότι υπό άλλες συνθήκες ο 33χρονος θα μπορούσε να έχει μείνει στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά αυτή απορρίφθηκε γιατί στη νέα εποχή του κλαμπ, ο ρόλος του θα ήταν περιορισμένος. Όλα αυτά κι ενώ πλέον προπονητής είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τον εκτιμά απεριόριστα. Όχι μόνο έχουν συνεργαστεί οι δυο τους στο παρελθόν, αλλά ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του στον Απόλλωνα από τον Ιανουάριο. Τότε δεν ήταν εύκολο να γίνει, ενώ το καλοκαίρι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έφτασε τόσο ψηλά στην πρόταση που έκανε. Εάν ο Ατρόμητος ξεκινούσε τη σεζόν με τον Παράσχο, ενδεχομένως να μην είχε φύγει και ο Μανούσος από εκεί.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη