Έφυγε από την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης (βίντεο)

Έφυγε από την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης (βίντεο)

Έφυγε από την ίδια του την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης όταν η συζήτηση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και του βουλευτή της ΝΔ, ΜακάριουΛαζαρίδη, «εκτροχιάστηκε».

Οι δύο βουλευτής λογομαχούσαν έντονα με αποτέλεσμα να μην ακούνε καν τις εκκλήσεις του Γιώργου Παπαδάκη για να πέσουν οι τόνοι.

«Ακούστε με» έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, μετά από επανειλημμένες προσπάθειες να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο παρουσιαστής αποχώρησε και άφησε τη σκυτάλη στον Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3acWa10
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη