«Τι φρικτό αυτό που έγινε με το βιτριόλι» έλεγε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα μετά την επίθεση

«Τι φρικτό αυτό που έγινε με το βιτριόλι» έλεγε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα μετά την επίθεση

Αίσθηση προκάλεσε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι η μαρτυρία της εξαδέλφης της Έφης Κακαράντζουλα, αναφορικά με τη στάση της κατηγορούμενης μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Είναι φρικτό αυτό που έχει συμβεί». Αυτό έλεγε η κατηγορούμενη στην ξαδέλφη της, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια το πρωί της Πέμπτης στο δικαστήριο.

Η Έφη Κακαράντζουλα, όπως ανέφερε η ξαδέρφη της, αναρωτιόταν «τι να έχει γίνει;» για την επίθεση με βιτριόλι παρά το ότι ήταν αυτή που είχε ρίξει το καυστικό υγρό στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η μάρτυρας κατέθεσε μετά τον ψυχίατρο που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, και είπε στο δικαστήριο πώς έμαθε ό,τι έμαθε από τις ειδήσεις υποστηρίζοντας ότι είχε περιστασιακά επικοινωνία με την κατηγορούμενη με την οποία «βρισκόμασταν πού και πού και κάναμε παρέα φιλική».

Ο διάλογος της εξαδέλφης της Έφης με τον πρόεδρο στη δίκη για το βιτριόλι:

Πρόεδρος: Μετά την επίθεση είχατε επικοινωνία;

Μάρτυρας: Μετά τις 19 – 20 άνοιξα την επιχείρηση μου, δε θυμάμαι αν την είχα δει εκείνες τις ημερομηνίες. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε πάει να δώσει κάποια συνέντευξη. Γενικά μετά την επίθεση ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη, πιο αφηρημένη, εγώ πίστευα ότι ήταν λόγω καραντίνας δεν μπορούσα να φανταστώ.

Πρόεδρος: Συζητήσατε για την επίθεση;

Μάρτυρας: Ναι. Μου είπε τί φρικτό αυτό που έχει συμβεί; Τι να είχε γίνει; Ότι δεν έπρεπε να γίνει. Παρά το ότι τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος, αλλά δε φταίνε οι γονείς.

Πολιτική αγωγή: Γιατί η οικογένεια της Έφης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Έφης να ζητήσει συγνώμη;

Μάρτυρας: Δεν γνωρίζω.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AmFvTn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη