-->

Σήμερα η κηδεία της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου

Σήμερα η κηδεία της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου

Στις 11 πμ το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Ροδοπολης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Αριάδνης Γερασιμίδου, της δημοσιογράφου που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες μέρες.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, η τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου ήταν στην κηδεία της αντί για λουλούδια να υπάρχει ένα κουτί του ογκολογικού νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία «ΕΛΠΙΔΑ»

Η Αριάδνη Γερασιμίδου η οποία είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το βίντεο-εξομολόγηση πριν από λίγες ημέρες για την μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

Σε ανάρτηση, μάλιστα, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μεταφέρθηκε το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου στο οποίο, μεταξύ άλλων, γράφει «μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα».

Το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! ?

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DaEzTY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->