-->

Βιτριόλι: Σε τελική ευθεία η δίκη, έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου (βίντεο)

Βιτριόλι: Σε τελική ευθεία η δίκη, έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου (βίντεο)

Στην τελική ευθεία οδεύει η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα τον Μάϊο του 2020.

Σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν οι τελευταίοι μάρτυρες και στη συνέχεια θα γίνει ανάγνωση εγγράφων της δικογραφίας, ενώ αν η διαδικασία κυλίσει και σήμερα γρήγορα δεν αποκλείεται το δικαστήριο να καλέσει σε απολογία την 36χρονη κατηγορούμενη.

{https://www.youtube.com/watch?v=fmnDQ7_teXU}

Η κατηγορούμενη θα κληθεί να αποκαλύψει το «μυστικό» που κρατά καλά κρυμμένο και αφήνει να εννοηθεί ότι η μοναδική που το γνωρίζει είναι η Ιωάννα. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο πως η 36χρονη θα αρνηθεί ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα ζητώντας να δικαστεί για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Από την άλλη, οι γιατροί που κατέθεσαν, εξέφρασαν την πεποίθηση πως η Ιωάννα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της. Μάλιστα, η γιατρός Μαρία Καλοφώνου περιέγραψε ότι η θερμοκρασία του σώματός της Ιωάννας είχε φτάσει τους 400 βαθμούς Κελσίου. «Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή της, μιλάμε και για απώλεια ζωής. Η θανατηφόρα δόση στο βιτριόλι είναι τα 10ml, δηλαδή μια κουταλιά του γλυκού αρκεί για να σκοτώσει αν το καταπιεί κάποιος. Θα κατέβαινε στον οισοφάγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εισαγγελέας θα απαντήσει σήμερα, Πέμπτη 7/10, στο αίτημα της πολιτικής αγωγής για κλήση σε κατάθεση δύο ακόμη προσώπων, η μαρτυρία των οποίων θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν αλλά και μετά από την επίθεση. Ήδη, έχει επιφυλαχθεί σημειώνοντας ότι «αν έρθει ένα πρόσωπο και εξεταστεί ως μάρτυρας υπάρχει κίνδυνος ακυρότητας».

Αν τελικά το δικαστήριο αποφασίσει την απόρριψη του σχετικού αιτήματος, υπάρχει η δυνατότητα με την ανακοίνωση της απόφασης να ζητήσει να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ώστε να ερευνήσει την ύπαρξη συνεργών στο έγκλημα και να ανοίξει νέα δικογραφία για το θέμα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Ajfapg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->