Απάντηση - έκπληξη από Σπαλιάρα για το νέο αριθμό κατακτήσεών του (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

Μια αφοπλιστική απάντηση έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν ρωτήθηκε για το νέο αριθμό των ερωτικών του κατακτήσεων.

Έναν... διαφορετικό Γιάννη Σπαλιάρα αντιμετώπισαν οι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να του πάρουν δηλώσεις. Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο απάντησε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνος του και αποκάλυψε ότι νιώθει πως έχει φτάσει ο καιρός για να κάνει οικογένεια.

«Τι να σας πω ότι είμαι καλά; Δεν είμαι καλά, δεν υπάρχει προσωπική ζωή» δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας και συνέχισε λέγοντας πως «φυσικά και θα ήθελα να υπάρχει κάτι, φυσικά! Είμαι και σε ηλικία που είμαι έτοιμος για όλα αυτά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον νέο αριθμό των κατακτήσεών του, ο ηθοποιός έμεινε με το στόμα ανοιχτό και σχολίασε πως ήταν ερώτηση - «καταπέλτης». «Είναι μία δήλωση που έγινε αυθόρμητα», είπε αρχικά για την περιβόητη ατάκα με τις 4.000 ερωτικές συνευρέσεις που είχε πει στο παρελθόν. «Είμαι άνθρωπος που δεν μετράει τις ερωτικές συντρόφους του», πρόσθεσε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BjN0M1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη