Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου, «άνθρωποι έκλαιγαν στους διαδρόμους, τους μηδένιζε» (βίντεο)

Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου, «άνθρωποι έκλαιγαν στους διαδρόμους, τους μηδένιζε» (βίντεο)

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια, η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να καταθέσει τη δική της εμπειρία από την εποχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να επισημάνει πως στη δική του συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

«Θέλω να πω για την Κωνσταντίνα. Έχω συνεργαστεί μαζί της σε συγκεκριμένο τομέα και νιώθω ηθική υποχρέωση να πω ότι ήταν πολύ ευγενική, συνεργάσιμη και έκανε με μεγάλη όρεξη όσα της υποδείκνυα. Τα οποία ήταν στην ηλικία της, δεν ήθελε να γίνει κάτι άλλο» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τότε ήταν που η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε τον λόγο:

«Μισό λεπτό Βαγγέλη μου, γιατί κι εγώ και ο Τάσος (Τεργιάκης) την έχουμε ζήσει αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται. Εγώ δεν ήθελα κάποτε να περνάω από το οπτικό της πεδίο μήπως και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα στη διοίκηση και να λένε 'πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή, δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι'.

Να δεχθώ πως αυτή τη στιγμή έχει παραδεχθεί το λάθος της, είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη, που είχαν 20 και 30 χρόνια πορεία στην τηλεόραση. Να τα λέμε αυτά! Ότι εσύ έγινες αποδέκτης μιας καλής συμπεριφοράς καλά κάνεις και το λες γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ότι αυτά όμως συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους, είναι αλήθεια! Ας με βρίζουν στα social media, δε με νοιάζει. Και να βγουν οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% και να τα πουν!».

Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη επεσήμανε πως οι αποκαλύψεις αυτές ακολουθούν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επειδή έτυχε να δημοσιοποιηθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα στην τηλεόραση που έχουν ανάλογες ή και χειρότερες συμπεριφορές για τις οποίες δεν μιλά κανείς δημοσίως.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3bJqFwh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη