-->

Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξανδράκη: «Παρέλυσε η δεξιά πλευρά μου», τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξανδράκη: «Παρέλυσε η δεξιά πλευρά μου», τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας σοβαρής λοίμωξης στο ουροποιητικό

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε σήμερα με τον θεράποντα γιατρό και μίλησαν για την σοβαρή περιπέτεια της υγεία της.

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς», σημείωσε ο γιατρός της.

«Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».

Το ίδιο το μοντέλο αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο και ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρά της μέσω των social media:

«Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».

 Λίγο μετά το μοντέλο έβαλε τα κλάματα on camera γιατί δεν ήθελε να την δει έτσι ο κόσμος. Επίσης αποκάλυψε ότι λόγω άγχους το τελευταίο 6μηνο είχε σοβαρά θέματα με τα γυναικολογικά της.

«Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε στη συνέχεια.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3whkOaW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->