Νέα σοκαριστική καταγγελία στην Κρήτη: Την χτύπησε, την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι παρουσία των παιδιών τους

Πηγή: Pixabay

Μια 23χρονη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον παραβιαστικό σύζυγό της και να τον καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα

Μια 23χρονη γυναίκα καταγγέλλει πως ο σύζυγός της την χτύπησε, τη βίασε και την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι τους, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα, ενώ η κοπέλα που κατοικεί σε μεγάλο χωριό του Ηρακλείου της Κρήτης, βρήκε την ευκαιρία και το έσκασε όταν την επισκέφθηκε η αδερφή της.

Όπως η ίδια κατήγγειλε ταραγμένη στο αστυνομικό τμήμα όπου προσέφυγε ταραγμένη, ο 26χρονος σύζυγός της αφού βιαιοπράγησε, την οδήγησε παρά τη θέλησή της στην κρεβατοκάμαρα και τη βίασε, ενώ στη συνέχεια δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι και στο παρελθόν ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει, αλλά δεν τον είχε καταγγείλει.

Η τελευταία κακοποίησή της αφορούσε σε οικονομικούς λόγους, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την ζήλευε παθολογικά. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mL9sJ3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη