Σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος το πρώτο πενθήμερο του Δεκεμβρίου

Σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος το πρώτο πενθήμερο του Δεκεμβρίου

Το Βατικανό ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να επισκεφθεί την Κύπρο και την Ελλάδα από την Πέμπτη 2 ως την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε προϊδεάσει για την επίσκεψή του στη χώρα μας αλλά και στη μαρτυρική μεγαλόνησο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πρακτορείο ειδήσεων της Αργεντινής Telam.

Παράλληλα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο Ποντίφικας είναι πιθανό να επισκεφθεί και τον καταυλισμό προσφύγων της Λέσβου, όπου είχε ήδη μεταβεί πριν από πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας είχε επισκεφτεί τη Μυτιλήνη τον Απρίλιο του 2016, οπότε και πραγματοποιήθηκε η ιστορική συνάντηση των τριών ιεραρχών, του Πάπα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31yDLL8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη