Δολοφονία Σκαφτούρου: Πληροφορίες ότι βρέθηκε μηχανή των δραστών, 15 κάλυκες στον τόπο της μαφιόζικης εκτέλεσης (βίντεο)

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πληροφορίες ότι βρέθηκε μηχανή των δραστών, 15 κάλυκες στον τόπο της μαφιόζικης εκτέλεσης (βίντεο)

Βρέθηκε η μηχανή των δραστών που εκτέλεσαν το -όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ- συμβόλαιο θανάτου, «γαζώνοντας» με περισσότερες από 15 σφαίρες τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου έγινε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, ενώ ο πρώην βαρυποινίτης βρισκόταν μαζί με περίπου 10 συγγενικά του πρόσωπα στην εξοχική του κατοικία στο χωριό Σκούρτα Βοιωτίας.

Από την επίθεση, όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκαν η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης φαίνεται ότι γνώριζαν πως το θύμα, λόγω του Πάσχα, είχε πάει στο πατρικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας προκειμένου να γιορτάσει με την μητέρα του και συγγενείς, και τα μέτρα προστασίας του ήταν χαλαρά.

Οι δράστες φέρεται να ήταν τρεις και επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, «γάζωσαν» με ένα καλάσνικοφ και ένα 9αρι πιστόλι τον 55χρονο Γιάννη Σκαφτούρο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες.

Οι δράστες είχαν σταθμεύσει τις μηχανές τους σε μικρή απόσταση από το εξοχικό του 55χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι τρεις πήδηξαν από τον εξωτερική περίφραξη και βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού και από απόσταση 10 μέτρων άρχισαν να «γαζώνουν» τον πρώην βαρυποινίτη όπου βρισκόταν στο τραπέζι μαζί με την οικογένειά του και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια έφυγαν με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο η μία μηχανή παρουσίασε πρόβλημα και εξετράπη της πορείας της στη διασταύρωση Χασιά με Στεφάνι και έτσι οι δύο δράστες αναγκάστηκαν να την αφήσουν και να προσπαθήσουν να διαφύγουν με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όμως, δεν τα κατάφεραν και σύμφωνα με την αστυνομία είτε πέρασε κάποιο αυτοκίνητο συνεργών τους και τους πήρε είτε χάθηκαν μέσα στο δάσος, πάντα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αστυνομία τους αναζητά, ενώ η μηχανή θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/n9sDWQa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη