Φρίκη στην Ουαλία: Μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιό της, υπέμεινε βασανιστήρια από τον πατριό του

Φρίκη στην Ουαλία: Μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιό της, υπέμεινε βασανιστήρια από τον πατριό του

Ένοχοι για τη δολοφονία ενός πεντάχρονου αγοριού κρίθηκαν η μητέρα, ο πατριός του και ένας 14χρος έφηβος. Τον δολοφόνησαν μετά από μήνες κακοποίησης, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ένοχους για την δολοφονία του 5χρονου Λόγκαν Μουάνγκι έκρινε την Πέμπτη το Δικαστήριο του Στέμματος στο Κάρντιφ (εκδικάζει σοβαρές ποινικές υποθέσεις) τον 40χρονο Τζον Κολ, πατριό του αγοριού και την 31χρονη μητέρα του, Άνγκαραντ Γουίλιαμσον ενώ το δικαστήριο έκρινε ένοχο για συμμετοχή στο φόνο και 14χρονο, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα εξαιτίας της ηλικίας του.

Το πεντάχρονο αγόρι δολοφονήθηκε από τη μητέρα του, τον πατριό του και έναν 14χρονο νεαρό μετά από μήνες κακοποίησης και φυλάκισης στο «μπουντρούμι» της μικρής, σκοτεινής κρεβατοκάμαρας του.

Εβδομάδες πριν πεθάνει, υπέστη κάταγμα της κλείδας, αλλά δεν μεταφέρθηκε για θεραπεία. Και οι τρεις κατηγορούμενοι κατηγορήθηκαν επίσης για διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης.

Το παιδί βρέθηκε πεταμένο στο ποτάμι κοντά στο χωριό του Σαρν στο Μπρίτζεντ στις 31 Ιουλίου του περασμένου έτους. Φορούσε πιτζάμες και λέγεται ότι είχε υποστεί μια «βίαιη και διαρκή επίθεση».

Όταν πέθανε, βρισκόταν σε απομόνωση για 10 ημέρες αφού είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19 και του φέρονταν σαν «κρατούμενο», είπε η εισαγγελία. Οι Αρχές είπαν οτι εξαφανίστηκε από τα μάτια των αρχών, με την οικογένειά του να χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να τον κρύψει και να τον κακοποιήσει.

{https://youtu.be/1M8VkaeWeVs}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EPxFLpg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη