Barcelona Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να κερδίσει δύο ματς σε μία... ημέρα

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε...δύο ημέρες για να ολοκληρώσει με επιτυχία (νίκησε (6-1, 4-6, 6-2 τον Ίλια Ιβάσκα ) την πρεμιέρα του στο Barcelona Open, και σήμερα θα... περιοριστεί σε λίγες ώρες, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, θα αντιμετωπίσει, όχι πριν τις 14:30 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και σε περίπτωση πρόκρισης θα επιστρέψει το απόγευμα (19:00) για να παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης Αλκαράθ - Μουνάρ., για μία θέση στα ημιτελικά.

«Οι συνθήκες είναι περίπλοκες για όλους τους παίκτες», παραδέχθηκε ο Τσιτσιπάς. «Ειλικρινά δεν σκέφτομαι αν θα παίξω 1-2-3 παιχνίδια. Αυτό που σκέφτομαι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η νίκη και να κάνω αυτό που πρέπει», πρόσθεσε.

Το 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε τον τελικό, που έχασε από τον Ράφα Ναδάλ με 6-4, 6-7 (6), 7-5, κάτι που συμβεί και το 2018, εκείνη τη φορά με 6-2,6-1.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/H5Q2u4V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη