Οι Τσετσένοι του Καντίροφ πανηγυρίζουν στα ερείπια της Μαριούπολης (βίντεο)

Οι Τσετσένοι του Καντίροφ πανηγυρίζουν στα ερείπια της Μαριούπολης (βίντεο)

Τη νίκη τους και την κατάληψη της Μαριούπολης πανηγυρίζουν σε «οικογενειακή» φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου οι Τσετσένοι μαχητές του Καντίροφ.

Εικόνες και φωτογραφίες των Τσετσένων μαχητών του Ραμζάν Καντίροφ από τα ερείπια της «απελευθερωμένης» σύμφωνα με τους Ρώσους Μαριούπολης, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Οι μουσουλμάνοι Τσετσένοι ακούγονται μάλιστα να φωνάζουν «Αλάχου Ακμπάρ» πάνω από τα ερείπια της πόλης. Δημοσιογράφος της Wall Street Journal, αναφέρει σε ανάρτησή του. 

«Σύμφωνα με τις ιαχές Allahu Akbar, η πόλη που κάποτε ιδρύθηκε από Έλληνες που διέφυγαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία «απελευθερώθηκε» από τους κατοίκους της από τις Τσετσένους πολιτοφυλακές του Πούτιν. Τι ανατροπή της ιστορίας...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

{https://twitter.com/yarotrof/status/1517205508775723008?s=20&t=1KNXbuqioicbK83kQHZQAA}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lm2IYM1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη