Πρόκληση Τσαβούσογλου, έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε Αρμένιους διαδηλωτές

Πρόκληση Τσαβούσογλου, έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε Αρμένιους διαδηλωτές

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όταν βρέθηκε «αντιμέτωπος» με Αρμένιους διαδηλωτές στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης ξεπέρασε κάθε όριο καθώς τους έκανε με το χέρι του το χαιρετισμό της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι».

Πιο αναλυτικά, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας αποχωρούσε από την πρόσφατα εγκαινιασθείσα πρεσβεία της Τουρκίας στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, μία μέρα πριν την επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, όταν αντίκρισε τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψή του και χαμογελώντας ειρωνικά προχώρησε στην προκλητική χειρονομία.

{https://twitter.com/im_oner/status/1517982830843899905}

Στην Ουρουγουάη υπάρχει μεγάλη αρμενική κοινότητα, αποτελούμενη από επιζώντες της Γενοκτονίας του 1915 και απογόνους τους.

{https://twitter.com/vickysheklian/status/1517946967229231104}

Οι Γκρίζοι Λύκοι, των χαιρετισμό των οποίων έκανε ο Τσαβούσογλου, είναι η νεολαία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) του εταίρου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον κυβερνητικό συνασπισμό.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Gug2LjS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη