Αποδέχτηκε την ήττα στις γαλλικές εκλογές η Μαρίν Λεπέν, «θα είμαι αρχηγός στις βουλευτικές εκλογές»

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αποδέχτηκε την ήττα της στις γαλλικές εκλογές η ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν, στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των exit poll μετά το κλείσιμο των καλπών, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Λεπέν σχετικά με την επόμενη ημέρα, «θα είμαστε η αντιπολίτευση, για τα θέματα των συντάξεων, της ολιγωρίας της δικαιοσύνης των μεταναστευτικών κυμάτων. Δεν έχει κάνει τίποτα για να εξαφανιστεί επιτέλους αυτή η ψαλίδα που χωρίζει το έθνος μας».

«Μετά από αυτές τις εκλογές θα γίνουν πολλές πολιτικές ανακατατάξεις. Υπάρχει ένα κόμμα που ήρθε πρώτο, το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, γιατί σε λίγες εβδομάδες έχουμε τις βουλευτικές εκλογές, με ένα εκλογικό σύστημα που ξέρουμε ότι υπονομεύει την αντιπροσωπευτικότητα και ο Μακρόν θα θελήσει να κερδίσει τις εκλογές αυτές σε όλα τα επίπεδα.

Το σχέδιο του για τη Γαλλία είναι καταστροφικό», είπε η ίδια, καλώντας όσους θέλουν να είναι αντιπολίτευση στον Μακρόν, να συνταχθούν με το κόμμα της.

«Έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών και θα ξεκινήσω τη μάχη με όλους εκείνους που θέλησαν να αντιταχθούν στον Μακρόν στον δεύτερο γύρο», κατέληξε.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cZKxXL4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη