Πανελλήνιες 2022: Τέλος η αγωνία των μαθητών, πότε ανακοινώνονται οι βαθμοί

Πανελλήνιες 2022: Τέλος η αγωνία των μαθητών, πότε ανακοινώνονται οι βαθμοί

Τόσο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως χθες όσο και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης σήμερα, επιβεβαιώνουν πως οι βαθμοί για τις πανελλήνιες θα ανακοινωθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου.

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τις Πανελλήνιες 2022 με την επίσημη έναρξη αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, και οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στα Νέα Ελληνικά.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή στον ΑΝΤ1 μιλώντας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι βαθμολογίες και τα αποτελέσματα να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Μάλιστα όπως σημείωσε χαρακτηριστικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης επισημαίνοντας ότι άλλη μια δύσκολη χρονιά διεκπεραιώθηκε με μελετημένα βήματα και εξορθολογισμένες πρωτοβουλίες ενώ δήλωσε πως το υπουργείο είναι έτοιμο για την έναρξη των εξετάσεων.

Επίσης, ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου, είναι πριν από τις διακοπές του Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ώστε μαθητές και γονείς να έχουν τον κατάλληλο χρόνο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Τόνισε για ακόμα μια φορά το αδιάβλητο της διαδικασίας και ότι οι επιτροπές έχουν την αποκλειστικότητα για την επιλογή των θεμάτων, χωρίς να υπάρχει παρέμβαση από το υπουργείο.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΒΑΘΜΟΙ #ΑΓΩΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IK41Yl0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη