Επίσημο: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Επίσημο: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης δήλωσε οτι τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, επειδή πέφτει Κυριακή το πιθανότερο είναι να ανοίξουν μια μέρα μετά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δηλώσεις σχετικά με τις πανελλήνιες αλλά και το άνοιγμα των σχολείων έκανε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε οτι οι βαθμοί για τις πανελλήνιες θα ανακοινωθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Παράλληλα έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νέα σχολική χρονιά η οποία όπως είπε αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι στις θέσεις τους όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Ωστόσο, επειδή 11 Σεπτεμβρίου πέφτει μέρα Κυριακή η ημερομηνία έναρξης των σχολείων θα μετατεθεί για την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα.

 

#ΣΧΟΛΕΙΑ #ΑΝΟΙΓΜΑ #ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/o8IROsh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη