Θεσσαλονίκη: Ανήφορος για 38χρονη με ανήλικα παιδιά που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα

Θεσσαλονίκη: Ανήφορος για 38χρονη με ανήλικα παιδιά που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα

Αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, τόσο για το σπίτι της όσο και για τη μικρή ταβέρνα που διατηρεί, είναι στη Θεσσαλονίκη μία 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων.

Η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό που χρωστούσε για το ταβερνάκι της στην Άνω Τούμπα, δέχτηκε και πάλι προειδοποίηση για διακοπή ρεύματος, ενώ προσπαθώντας να σώσει την επιχείρηση της, το μόνο μέσο βιοπορισμού που διαθέτει, αναγκάστηκε να αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς του σπιτιού της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes.gr, ευρισκόμενοι σε αδιέξοδο, τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοι της 38χρονης από την Ένωση Ψητοπωλών και Εστιατόρων, βρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα, 30 Μαΐου στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να ζητήσουν αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης.

Ωστόσο, όπως λέει και στο βίντεο που ακολουθεί, οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ δήλωσαν αναρμόδιοι και δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα.

{https://youtu.be/DVfGpqMP0Mc}

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες, αλλά και νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωποι με τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ_ΔΕΗ #ΔΕΔΔΗΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/D3pY0ah
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη