Επιστρέφει η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς» με τον Χάρισον Φορντ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεμιέρα το 2023 αναμένεται να κάνει η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον θρυλικό Χάρισον Φορντ.

 

Ο 80χρονος Χάρισον Φορντ επιστρέφει σε έναν από τους ρόλους που τον καθιέρωσαν στο Hollywood υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε καθήκοντα παραγωγού. Παράλληλα, στον Ιντιάνα Τζόουνς 5 πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration» και ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη με μουσική του πολυβραβευμένου με Οσκαρ συνθέτη Τζον Γουίλιαμς (John Williams) ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

{https://twitter.com/IndianaJones/status/1529936697399517184}

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ (James Mangold) σκηνοθετεί την πέμπτη συνέχεια του Indiana Jones, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) με τους Τζεζ Μπατεργουόρθ (Jez Butterworth), Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ (John-Henry Butterworth) και τον ίδιο να συνυπογράφουν το σενάριο.

Το «Indiana Jones 5», το οποίο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

#TAINIA #ΧΑΡΙΣΟΝ_ΦΟΡΝΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pnBrTVN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη