Κρήτη: Αγρια κλωτσοπατινάδα στο κέντρο των Μοιρών, έβγαλαν μέχρι και μαγκούρες οι συμπλεκόμενοι

Κρήτη: Αγρια κλωτσοπατινάδα στο κέντρο των Μοιρών, έβγαλαν μέχρι και μαγκούρες οι συμπλεκόμενοι

Αγριο ξύλο ακόμα και με... μαγκούρες έπαιξαν δύο παρέες στο κέντρο των Μοιρών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το φοβερό συμβάν εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε κατάστημα στον κεντρικό δρόμο της γνωστής κωμόπολης της Μεσαράς. Εκεί λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, κάθισαν να πιουν το ποτό τους δύο παρέες, η μία από τις οποίες –σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, newshub.gr– είχε μόλις φύγει από γαμήλιο γλέντι.

Για λόγο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, οι δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια. Το ξύλο ήταν τόσο άγριο ανάμεσα στα μέλη των δύο παρεών, έξω από την καφετέρια, που διακόπηκε μέχρι και η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στον καβγά στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Εκεί όμως, αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά και των δύο είναι πως το θέμα μεταξύ τους θεωρείται λήξαν και πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση για υποβολή μηνύσεων.

Έτσι με δεδομένο πως δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να κινηθεί κάποια αυτεπάγγελτη διαδικασία, οι «θερμόαιμοι» –που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγονται από τα χωριά της Ρίζας του Ψηλορείτη– αφέθηκαν ελεύθεροι.

#ΚΡΗΤΗ #ΣΥΜΠΛΟΚΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SC7Etg4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη