MERE: Άδοξο τέλος για την Hellas Market

MERE: Άδοξο τέλος για την Hellas Market

Πριν από μήνες έγινε ανάρπαστη η είδηση για την είσοδο αλυσίδας σούπερ μάρκετ εκ Ρωσίας που υποσχόταν τιμές στο... πάτωμα.

Άδοξο τέλος και για την δεύτερη επένδυση μετά τα σουπερ μάρκετ MERE, καθώς από το ΓΕΜΗ διεγράφη το μητρώο της Hellas Market IKE, της δεύτερης, μετά τη Mere, εταιρείας που σκόπευαν να αναπτύξουν στην Ελλάδα οι Ρώσοι επιχειρηματίες. 

Εκκαθαριστής της εταιρείας ήταν ο Pulin Sergei ο οποίος είναι και διαχειριστής στην Torg Hellas την εταιρεία που αναπτύσσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere στη χώρα μας.

H Hellas Market IKE, των αδελφών Shnayder που πέρυσι εισήλθαν στην λίστα με τους 200 πιο πλούσιους Ρώσους του Forbes με περιουσία ύψους 650 εκατ. δολάρια, είχε ως σκοπό τη δραστηριοποίηση της στο λιανικό εμπόριο με έμφαση στο εμπόριο τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο τα 30.000 ευρώ. Το απότομο «λουκέτο» φαίνεται να έχει σχέση με τις παρενέργειες που είχε η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η οποία έχει δυσχεράνει το ήδη δύσκολο έργο για επέκταση των δραστηριοτήτων της Mere στη Δυτική Ευρώπη.

#MERE #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/T0r18BF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη