Ανατροπή στον βιασμό της 34χρονης στην Κρήτη: Αποφυλακίζεται ο πατέρας της, τι έδειξε το DNA

Ανατροπή στον βιασμό της 34χρονης στην Κρήτη: Αποφυλακίζεται ο πατέρας της, τι έδειξε το DNA

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθεί, τις επόμενες ώρες ο 70χρονος Βρετανός που είχε συλληφθεί και είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, ενώ έκαναν διακοπές στα Μάλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 70χρονος αποφυλακίζεται με διάταξη της αρμόδιας Ανακρίτριας Ηρακλείου. Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ήρθε μετά και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου γενετικού υλικού, που έδειξε ότι το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της γυναίκας δεν ταυτοποιείται με αυτό του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι , με αφορμή και την μεγάλη διάσταση που είχε λάβει το θέμα, από την πλευρά της Δικαιοσύνης και ιδιαίτερα του αρμόδιου Ανακριτικού Γραφείου που χειρίζεται την υπόθεση, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για επίσπευση της διαδικασίας ελέγχου του γενετικού υλικού, η οποία συνήθως είναι αρκετά χρονοβόρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη έδωσε σχετικές συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της χώρας της, επιμένοντας στο ότι δεν ήταν ο πατέρας της ο άνδρας που την βίασε.

"Οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε "ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα" με την κόρη του, 33, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη".

Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται "να είναι ασαφή". Χαρακτηριστικά γράφει "τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί"

«Μπορεί να είμαι έγκυος»

Η Τάμι αποκάλυψε επίσης πως φοβάται ότι μπορεί να έχει μείνει έγκυος μετά την επίθεση. Είναι μητέρα τριών γιων, ηλικίας 12, 10 και 5 ετών και μιας κόρης, 15 ετών, και βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα τους. Όπως λέει η 33χρονη: «Αυτές οι διακοπές έχουν μετατραπεί σε ταινία τρόμου.

Πραγματικά υποφέρω από άγχος και στρες, το οποίο έχει χειροτερέψει επειδή αισθάνομαι λίγο άρρωστη και έχω χάσει την περίοδό μου. Συνήθως έχω πολύ τακτική περίοδο και αυτό είναι ασυνήθιστο. Είμαι 60% σίγουρη πως είμαι έγκυος. Μου είπαν από το βρετανικό προξενείο ότι πρέπει να πάω σε ένα μικροβιολογικό για να κάνω μια εξέταση αίματος, αλλά υποφέρω από τόσο άσχημες κρίσεις πανικού που χρειάζομαι κάποιον να με συνοδεύσει. Αλλά είμαι μόνη μου εδώ και δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει».

Η Τάμι βρισκόταν σε διακοπές με τον πατέρα της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του και ήταν η πρώτη φορά που έφυγαν μαζί στο εξωτερικό μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω κορονοϊού. Θα επέστρεφαν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 19 Ιουνίου.

Αναφερόμενη στο τεστ DNA και κατηγορώντας τις ελληνικές Αρχές, η Τάμι λέει: «Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό θα ήταν προτεραιότητα, αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει. Δεν μου έχει δοθεί καμία πληροφορία για το πότε θα λάβουμε τα αποτελέσματα. Οι ελληνικές Αρχές δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. Σε ό,τι τις αφορά, έχουν βρει τον άνθρωπό τους».

Δεν με βίασε ο πατέρας μου. Η Ελληνική Αστυνομία το γνωρίζει αυτό, αλλά μας έχουν φερθεί αποτρόπαια» τονίζει η ίδια. «Ο πραγματικός βιαστής κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους».

Σχετικά  με το επίμαχο βίντεο, η 34χρονη αναφέρει ότι το υλικό από το μπαρ δείχνει απλώς έναν πατέρα που νοιάζεται και προσπαθεί να τη βοηθήσει να σηκωθεί. «Ήμουν τρομερά μεθυσμένη, δεν μπορούσα καλά-καλά να κουνηθώ. Απλώς προσπαθούσε να με σηκώσει, για να με πάει στο ξενοδοχείο και να με βάλει για ύπνο».

Τι δείχνει η κάμερα ασφαλείας από το μπαρ όπου διασκέδαζαν πατέρας και κόρη

Οι Έλληνες αξιωματούχοι, από την πλευρά τους, επιμένουν ότι συνέλαβαν τον Φορσάιθ αφού το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ Help έδειξε ότι επιδόθηκε σε «ακατάλληλη σεξουαλική δραστηριότητα» με την Τάμι τις ώρες που προηγήθηκαν τις επίθεσης.

#ΚΡΗΤΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΚΟΡΗ #ΕΛΑΣ #ΦΥΛΑΚΗ #DNA


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4fuFnyp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη