«Εκλογές στο τέλος της τετραετίας» επανέλαβε ο Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος από τα «γαλάζια» έδρανα

eurokinissi

Διέψευσε ξανά από το βήμα της Βουλής τις φήμες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός διέψευσε τα σενάρια για πρόωρες εκλογές από το βήμα της Βουλής και κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του.

«Ανησυχείτε πολύ για το πότε θα γίνουν εκλογές και μας ζητάτε να τις προκυρήξουμε. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, φαίνεται να μην το ακούτε, αλλά η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός ανέφερε πως όταν έρθει η ώρα των εκλογών, οι πολίτες θα κρίνουν: «Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα πούμε τι θυμόμαστε ακριβώς από την τετραετία Τσίπρα. Για μας θα πουν μείωσαν την ανεργία, έφεραν επενδύσεις, εξόπλισαν τη χώρα, προστάτευσαν τα σύνορα».

Παράλληλα απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα για τη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ανέφερε: «Επειδή για ακόμα μια φορά μας είπατε τι καλά που τα κάνατε υπάρχει ένα καταλυτικό επιχείρημα που δεν μπορείτε να δώσετε καμία απάντηση, αν τα κάνατε τόσο καλά γιατί σας καταψήφισε τρεις φορές ο ελληνικός λαός και έδωσε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία».

Τέλος αναφερόμενος στο δημοψήφισμα του 2015, σημείωσε: «Κύριε Βαρουφάκη αν πιστεύετε ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με την έγνοια αν θα μπείτε ή όχι στη βουλή έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ. Ενδιαφέρουσα η αναφορά σας στο 2015 στο οποίο αναφέρθηκε και ο Τσίπρας. Σας κυνηγάνε οι ίδιες ερινύες. Δεν έχετε όμως την ίδια ερμηνεία για το πως κατέληξαν τα πράγματα μετά το καταστροφικό δημοψήφισμα».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΒΟΥΛΗ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/k7eJnzI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη