Εισαγγελέας ζητά 8 χρόνια φυλακή για την Σακίρα λόγω φορολογικής απάτης

Εισαγγελέας ζητά 8 χρόνια φυλακή για την Σακίρα λόγω φορολογικής απάτης

Μια έκτακτη είδηση, για την πασίγνωστη τραγουδίστρια παγκοσμίως την Σάκιρα, έγινε γνωστή πριν από λίγο από ξένα μέσα. Ισπανός εισαγγελέας ζητά 8 χρόνια φυλάκιση για την τραγουδίστρια για φορoλογική απάτη.

Ο Ισπανός εισαγγελέας, όπως αναφέρει η εφημερίδα El Pais αλλά και το AFP, ζήτησε περισσότερα από οκτώ χρόνια φυλάκιση για την Κολομβιανή σούπερ σταρ Σακίρα και πρόστιμο άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ (23,51 εκατ. δολάρια) για υπόθεση φορολογικής απάτης ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το γραφείο του εισαγγελέα και οι εκπρόσωποι της Σακίρα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχόλια.

Αυτή την εβδομάδα η ποπ σταρ απέρριψε πρόταση διακανονισμού από την εισαγγελία για να κλείσει μια υπόθεση απάτης στην οποία κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε φόρους μεταξύ 2012 και 2014, περίοδο κατά την οποία η Σακίρα λέει ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

#ΣΑΚΙΡΑ #ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ #ΑΠΑΤΗ #ΦΥΛΑΚΗ #ΦΥΛΑΚΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/el87tLV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη