Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Σουβλάκια δεν τρώτε για να ξέρετε πόσο κοστίζουν, ούτε βενζίνη βάζετε; (βίντεο)

eurokinissi

Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τρώει... σουβλάκια για να ξέρει πόσο κοστίζουν ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος αναρωτήθηκε «ούτε βενζίνη βάζετε;».

Στην τιμή του... πιτόγυρου αλλά και εκείνη της βενζίνης που έχει ξεφύγει τελευταία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος μάλιστα στον πρωθυπουργό σημείωσε ότι για το σουβλάκι μπορεί να μην ξέρει γιατί «δεν τρώει σουβλάκι συνήθως, αλλά ούτε βενζίνη βάζετε;»

«Πάνω από 1,5 εκατομμύρια νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους που έχετε επιβάλλει. Και έρχεστε εδώ να πείτε στον ελληνικό λαό ότι μεριμνάτε για το εισόδημά του. Το σουβλάκι με πίτα έχει πάει 3,5 ευρώ, η βενζίνη έχει πάει 2,5 ευρώ το λίτρο. Το σούπερ μάρκετ έχει εκτιναχθεί. Καταλαβαίνουμε ότι εσείς δεν τρώτε σουβλάκια συνήθως, αλλά ούτε βενζίνη βάζετε;» ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη

{https://twitter.com/anthi7vas/status/1544646595945414662}

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ #ΒΕΝΖΙΝΗ #ΒΟΥΛΗ #ΚΚΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vGkzi3t
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη