Νέες αφίξεις στην ΕΡΤ: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων

Νέες αφίξεις στην ΕΡΤ: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων

Με νέα πρόσωπα - αλλά και σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό της τομέα - θα υποδεχθεί η ΕΡΤ τη νέα σεζόν, αλλά και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ERTNEWS.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει από 1ης Αυγούστου επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00, ενώ ο Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς.

Τέλος, η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία ύστερα από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση για να υπηρετήσει τη δημοσιογραφική έρευνα με μια εκπομπή που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

#ΕΡΤ #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ #ΕΙΔΗΣΕΙΣ #ΔΕΛΤΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wjkZMFK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη