Λαμία: Καθαρίστηκε για άλλη μια φορά το Κοιμητήριο της τοπικής κοινότητας Μεγάλης Βρύσης-Αγίας Παρασκευής

Δείτε όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής:

Μία ακόμη μεγάλη και ουσιαστική παρέμβαση (3 ήμερες)στο Κοιμητήριο της Μεγάλης Βρύσης - Αγίας Παρασκευής.

Ενόψει και της γιορτής της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής, έγιναν κλαδέματα, κοπή χόρτων και καθαρισμός, με πολλές σακούλες (40) και (4)γεμάτους κάδους.

Αυτό το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις σε όλα τα νεκροταφεία του Δήμου Λαμιέων. Ένα έργο επίπονο, που όμως βρήκε αποδοχή από την πλειοψηφία των κατοίκων που βάζουν πλάτη για να τα κρατήσουμε καθαρά και περιποιημένα.

Αυτό θέλει ο κόσμος να βλέπει από τους αιρετούς, διάθεση και προσπάθεια. Να γνωρίζει ότι η ψήφος του δεν πήγε χαμένη και ότι υπάρχει ελπίδα όλα να γίνουν Καλύτερα..."Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους Γωγώ Καπούλα Μ.Βρύσης και Κώστα Αλαφροπάτη Αγ.Παρασκευης για την βοήθεια τους.

Συνεχίζουμε.....@ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ !!!









2 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ .....ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ........ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....!!!
    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ...!!!
    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΑΜΙΑ..
    ΠΑΡΚΟ -ΑΛΣΟΣ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ ( ΟΔΟΣ ΣΤΥΛΙΔΟΣ)
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΠΕΥΚΑ .
    ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ( 2019 ) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ :
     ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ , ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
    ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ
    ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ( ΧΑΝΜΠΟΛ ,ΒΟΛΕΙ , ΤΕΝΙΣ κ.λ.π.)
    ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ.
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΝΗΣΙΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ .

     Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ – ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΕΙ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συντήρηση των Δημοτικών χώρων-έργων είναι το ίδιο σημαντική αν όχι σπουδαιότερη από την κατασκευή τους Επιπλέον οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης είναι ιδιαίτερες γιατί δημιουργούν θετική η αρνητική εικόνα τον επισκέπτη. Η παρέμβαση στο άλσος της πόλης, περίπου στο ύψος του ΟΑΕΔ στήν ανατολική είσοδο είναι κομμάτι για την αναβάθμισης της , ιδιαίτερα τώρα μετά τη ηχηρά απογοητευτικό μήνυμα που πήραμε από την ανακοίνωση της απογραφής πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη