-->

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται «ψυχρό» Σαββατοκύριακο με καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται «ψυχρό» Σαββατοκύριακο με καταιγίδες

Ραγδαία αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το Σαββατοκύριακο με έντονα καιρικά φαινόμενα – βροχές και ισχυρές καταιγίδες – κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας, όπως αναφέρει η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός ήδη από την Παρασκευή, αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν.

Ο καιρός με μια ματιά

-Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στους 36 με 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά με αισθητή πτώση το Σαββατοκύριακο

-Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6-7 μποφόρ
-Έντονες βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο

paraskevi

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, ενώ το Σάββατο είναι πιθανόν να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 36 βαθμών Κελσίου.

Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά και νότια το πρωί της Τετάρτης 06/07 - Στα 114 km/h η μέγιστη ριπή ανέμου στο Πόρτο της Τήνου

Αναλυτικά:

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το επόμενο τριήμερο

Την Παρασκευή, σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

sabbato

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει το Σάββατο αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

{https://twitter.com/KolydasT/status/1543860473350815744?s=20&t=aXviOwXtk7WqGJ964MC57w}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΠΡΟΓΝΩΣΗ_ΚΑΙΡΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DhRTYwI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->