Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο εκτός αποστολής για το φιλικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί σε ένα μεταγραφικό σίριαλ το οποίο έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

 

Ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό πως θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα Champions League.

Η υπόθεση συνέχεια εμπλουτίζεται με νέες εξελίξεις, με ονόματα συλλόγων που ενδιαφέρονται να έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια, με ομάδες να τον τρολάρουν και τον ίδιο να «επιτίθεται» στα ΜΜΕ.

Τελευταίο περιστατικό ήταν αυτό της απόφασης του Έρικ Τεν Χαγκ να αφήσει τον Ρονάλντο εκτός αποστολής για το φιλικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης(30/7, 14:45), με την οποία συνδέεται και μεταγραφικά.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεώρησε πως ο κάτοχος των πέντε τροπαίων Champions League, δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή και αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του.

#ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ_ΡΟΝΑΛΝΤΟ #ΑΓΩΝΑΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/W9NekEi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη