Δικηγόρος Κιμούλη: «Η διαγραφή του από το ΣΕΗ ήταν στοχευμένη», τι είπε για την Σοφία Παυλίδου (βίντεο)

Δικηγόρος Κιμούλη: «Η διαγραφή του από το ΣΕΗ ήταν στοχευμένη», τι είπε για την Σοφία Παυλίδου (βίντεο)

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε για την αγωγή των 200.000 ευρώ στο ΣΕΗ. Τι είπε για την Σοφία Παυλίδου.

"Αφορά το ΣΕΗ και τη δια βίου διαγραφή του, αμφισβητούμε την απαρτία της συνελεύσεως" είπε ο συνήγορος του ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη και συμπλήρωσε "τα μέλη είναι επισήμως 3000 τα 154 άτομα που ψήφισαν κατά του Κιμούλη μπορείτε να μου πείτε αν είναι το 1/3 που απαιτείται για τη λήψη κάποιας απόφασης".

"Δεν τηρήθηκε το 8ημερο μεταξύ των 3 συντελέσεων που απαιτούνται" είπε ο κ. Καπερνάρος.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην καταγγελία ξυλοδαρμού που έκανε η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη "η κ. Παυλίδου ακολούθησε τη διαδικασία, υπέστη το αδίκημα, το κατήγγειλε και μετά πήγε στο νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό μίλησαν και 3 μάρτυρες συνάδελφοι, ο κύριος αυτός έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ, η απάντηση είναι ΄όχι".

"Η διαγραφή του κ. Κιμούλη ήταν στοχευμένη και θα το αποδείξουμε" είπε καταλήγοντας.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΙΜΟΥΛΗΣ #ΣΕΗ #ΑΓΩΓΗ #ΣΟΦΙΑ_ΠΑΥΛΙΔΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qAjIo4B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη