Marvel: Προσεχώς στους κινηματογράφους δύο νέες ταινίες «Avengers»

Marvel: Προσεχώς στους κινηματογράφους δύο νέες ταινίες «Avengers»

Η Marvel Studios ανακοίνωσε πώς θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025 δύο ταινίες «Avengers».

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ιστορία των «Εκδικητών» με τους «Avengers: The Kang Dynasty» και «Avengers: Secret Wars», ολοκληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο Marvel Cinematic Universe (MCU).

Η Marvel ανακοίνωσε πως το χτίσιμο, οι νέοι χαρακτήρες και όλα τα γεγονότα της 4ης και της 5ης φάσης του MCU θα συγκλείσουν και θα κλιμακωθούν με τις δύο νέες Avengers ταινίες που θα κλείσουν την 6η φάση του σύμπαντος.

Αυτές θα μιμηθούν τον τρόπο κυκλοφορίας των Infinity War και Endgame και έτσι το πρώτο μέρος του μεγάλου φινάλε θα είναι το Avengers: The Kang Dynasty, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου του 2025. 

{https://twitter.com/PopBase/status/1551010565962706944}

Αξίζει να σημειωθεί πώς το «Avengers: Endgame», που κυκλοφόρησε το 2019, είναι η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία όλων των εποχών και οι ταινίες του MCU έχουν αποφέρει περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις εισιτηρίων.

Το βράδυ της Τρίτης, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο της Marvel πως ο Destin Daniel Cretton θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της πρώτης ταινίας «Avengers: The Kang Dynasty». Ο Cretton βρίσκεται σε επαφές με τα στούντιο της Marvel, καθώς έχει σκηνοθετήσει μία από τις 4ης φάσης του MCU που έχουν αγαπηθεί από τους φανς, το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», ενώ ετοιμάζει και άλλα project για το στούντιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=_5LJDZUlfss}

 

#MARVEL #AVENGERS #ΤΑΙΝΙΕΣ #ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/znhIAPj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη