Περιστέρι: Συγκινητικό βίντεο της Νικολέτας με τον 22χρονο - Τι είπαν φίλοι του κατηγορούμενου

Περιστέρι: Συγκινητικό βίντεο της Νικολέτας με τον 22χρονο - Τι είπαν φίλοι του κατηγορούμενου

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας με τη 17χρονη Νικολέτα και τον 22χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο.

Ένα βίντεο, που μοιάζει σοκαριστικά προφητικό, δείχνει στιγμές του ζευγαριού στο Περιστέρι, όπου θύμα και δράστης παίζουν ένα διαδικτυακό παιχνίδι ερωτήσεων.

Η 17χρονη Νικολέτα, στη μοιραία σχέση της με τον Πακιστανό που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις.

Αντίθετα, ο 22χρονος κατηγορούμενος ήταν ο νευρικός της σχέσης, κρατούσε μυστικά και ζητούσε δύσκολα συγγνώμες.

Ίσως όταν κατέγραφαν αυτό το παιχνίδι κανείς να μην πίστευε τα όσα τραγικά ακολούθησαν.

Δύο ομοεθνείς και φίλοι του 22χρονου Πακιστανού, οι οποίο τον μετέφεραν στο σταθμό Λαρίσης για να διαφύγει από την Ελλάδα, έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές.

«Με πήρε τηλέφωνο για να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης να φύγει για Θεσσαλονίκη, όμως είχα δουλειά. Στις 6 και 10' με ξανακάλεσε και μου είπε ότι είχε αφήσει ένα σάκο και μια βαλίτσα στην αυλή του σπιτιού μου, ήθελε να βάλω τα ρούχα από την βαλίτσα στο σάκο και να τον μεταφέρω στο σταθμό όπου εκεί θα τον συναντούσα, να του τον δώσω. Πήρα έναν φίλο μου και με τον μηχανάκι του παρέδωσα τον σάκο. Όταν τον ρώτησα γιατί φεύγει για Θεσσαλονίκη, μου είπε ότι θα πήγαινε Ιταλία για δουλειά», δηλώνει φίλος του κατηγορούμενου.

Υποστηρίζουν ότι έμαθαν για το θάνατο της Νικολέτας την επόμενη ημέρα

Οι δυο άνδρες από το Πακιστάν μίλησαν στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνώρισαν το έγκλημα που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει στο Περιστέρι ο νεαρός. Έμαθαν για το θάνατο της Νικολέτας την επόμενη ημέρα από την ίδια της την αδελφή.

«Πήρε τηλέφωνο και (είπε) "δώσε μου βαλίτσες, γιατί φεύγει σε 10 λεπτά το τρένο", αλλά εμείς δεν ξέραμε την ίδια ώρα τι έχει κάνει και τι έγινε. Μετά καταλάβαμε».

Ο δράστης ζήτησε δηλαδή να του μεταφέρουν τις βαλίτσες ως το σταθμό των τρένων.

«Ναι, λέει σε 10λεπτά φεύγει τρένο, σε παρακαλώ να μου δώσετε βαλίτσες, αλλά δεν ξέραμε την ίδια ώρα ότι είχε σκοτώσει κοπέλα. Πρώτα ήταν καλός, όπως τα έχει κάνει τώρα, δεν είμαστε φίλοι».

H οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου της μιλούν για υπόθαλψη εγκληματία από ομοεθνείς τους και για έγκλημα προμελετημένο. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δηλώνει πως, «οι δυο που συνέδραμαν βοήθησαν υλικά και οικονομικά , κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία», επιμένοντας πως, ο νεαρός είχε προετοιμάσει το έγκλημα.

Κατά την απολογία του ο νεαρός δράστης ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο έγκλημα εξαιτίας θρησκευτικών διαφορών με το θύμα. Μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

#ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ #ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/q6ckXEu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη