Μεσσήνη: Σοκαριστική επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη, τράπηκε σε φυγή ο δράστης

Μεσσήνη: Σοκαριστική επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη, τράπηκε σε φυγή ο δράστης

Ένα απίστευτο περιστατικό επίθεσης με χημικό υγρό αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Μεσσήνης και φέρνει στο μυαλό εφιαλτικές μνήμες από την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπ΄΄υρου.

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό επίθεσης με χημικά σοκάρει. 

Η επίθεση έγινε σε περιοχή της Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στην Ανάληψη, κοντά στη Μεσσήνη, όπου μια γυναίκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά. Φθάνοντας εκεί, και επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνέχεια της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει, εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το best tv, η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

#ΧΗΜΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΜΕΣΣΗΝΗ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΓΥΝΑΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4DU79aj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη