Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα - Oδηγούσε χωρίς δίπλωμα και πινακίδες, υπό την επήρεια αλκοόλ

eurokinissi

Η ηθοποιός κινούνταν με ταχύτητα 97 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο είναι 50 χλμ./ώρα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 23:40, άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψη της ηθοποιού Δημήτρας Ματσούκα στη Βουλιαγμένη, για σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ηθοποιός κινούνταν με ταχύτητα 97 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο είναι 50 χλμ./ώρα, δηλαδή σχεδόν διπλάσια της επιτρεπόμενης.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η Δημήτρα Ματσούκα δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, καθώς είχε αφαιρεθεί στις 10 Οκτωβρίου, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν είχε πινακίδες, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί στις 16 Νοεμβρίου λόγω παράνομης στάθμευσης σε κίτρινη διαγράμμιση.

{https://ift.tt/zmQ7TIC}

Επιπλέον, το αλκοτέστ έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ: η πρώτη μέτρηση ήταν 0,42 mg/l και η δεύτερη 0,38 mg/l, υπερβαίνοντας το νόμιμο όριο των 0,25 mg/l.

Η ηθοποιός συνελήφθη και οδηγείται στο αυτόφωρο κατηγορούμενη για:

Επικίνδυνη οδήγηση (άρθρο 290Α ΠΚ)

  • Στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
  • Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
  • Στέρηση πινακίδων κυκλοφορίας
#ΔΗΜΗΤΡΑ_ΜΑΤΣΟΥΚΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΟΔΗΓΗΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/BCe5Us6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη