Κων. Μαραβέγιας: «Προτεραιότητα για τη Ν.Δ. η επιτάχυνση της κάλυψης κενών του ΕΣΥ και στο Βόλο»

Κων. Μαραβέγιας: «Προτεραιότητα για τη Ν.Δ. η επιτάχυνση της κάλυψης κενών του ΕΣΥ και στο Βόλο»

Ερώτηση σχετικά με την πρόσληψη επικουρικών γιατρών στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, παρεμβαίνοντας στο θέμα στελέχωσης του Αχιλλοπούλειου που έθεσε η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, ο κ. Μαραβέγιας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια να εξετάσει τον προγραμματισμό κάλυψης των κενών σε ιατρικό προσωπικό στη Μαγνησία, με έμφαση στα σημαντικά προβλήματα που θα προκύψουν μέχρι τα τέλη του έτους λόγω της λήξης συμβάσεων των 11 από τους 17 επικουρικούς γιατρούς που υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έχει ήδη δεσμευθεί ο αρμόδιος υπουργός, οι ελλείψεις στη στελέχωση του ΕΣΥ, ιδιαίτερα σε ιατρικό προσωπικό, θα καλύπτονται γρηγορότερα μέσα από τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mti6ze
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη