Εγκαινιάζει συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας

Εγκαινιάζει συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας

Συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας   εγκαινιάζει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου  σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας και το Κέντρο Κοινότητας και το ΝΠΔΔ Σαμιακή Αρωγή του Δήμου, την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί.

Πρόκειται  για μια πρωτοβουλία που θα  ενισχύσει την προληπτική ιατρική  και την υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από Άνοια  η αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 09.00-14.00 στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς, 2ος όροφος, στην πόλη της Σάμου όπου στεγάζεται και το Ν.Π.Δ.Δ. – «Σαμιακή Αρωγή».

 

Υπεύθυνες επικοινωνίας είναι η κα  Σοφία Θάνου (Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας) στο τηλέφωνο 2273353448 και η κα  Μαρούλα Ζαρκάδη (ΝΠΔΔ Σαμιακή Αρωγή) στο τηλέφωνο 2273024570, κατόπιν ραντεβού.

The post Εγκαινιάζει συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2BYS63b
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη