Κυψέλη: Δεκάδες άτομα συγκεντρωμένα στην πλατεία Κυψέλης - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πορεία πραγματοποίησαν στην πλατεία Κυψέλης περίπου 400 άτομα, ενώ ομάδες αγνώστων επιτέθηκαν με πέτρες σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων και σουπερμάρκετ.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, στην πλατεία είναι συγκεντρωμένα δεκάδες άτομα ενώ επικρατεί και κυκλοφοριακό χάος με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/3cm2zGD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.