-->

Τζο Μπάιντεν: «Προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα του πολέμου»

Τζο Μπάιντεν: «Προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα του πολέμου»

Τις ευχές του για το Πάσχα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Κοινότητας εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα ο Τζο Μπάιντεν σε γραπτή δήλωσή του για το Πάσχα των ορθόδοξων αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Κρατάμε στις προσευχές μας όλους εκείνους που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα του πολέμου και των διώξεων».

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε όλους τους φίλους μας στην Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα που γιορτάζουν το Πάσχα. Χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους» σημειώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Και προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου, κρατάμε στις προσευχές μας όλους εκείνους που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα του πολέμου και των διώξεων. Θρηνούμε με όλους εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα ή που φοβούνται για την ασφάλειά τους και αφιερωνόμαστε ξανά στην εργασία για την ειρήνη με δικαιοσύνη και για την ελευθερία και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων.

Φέτος, είδαμε για άλλη μια φορά τους ουσιαστικούς τρόπους με τους οποίους οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ενισχύουν το έθνος και τον κόσμο μας: μέσω της συμπόνιας και της υπηρεσίας προς τους άλλους, διαδηλώσεις διαθρησκειακής αλληλεγγύης, υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους παντού και φροντίδα για τη δημιουργία. Ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα της χαράς του Πάσχα μέσω της κοινής μας εργασίας για να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που εκτιμά την εγγενή αξιοπρέπεια και την απέραντη αξία κάθε ανθρώπου».

«Είθε η ειρήνη του Χριστού να είναι μαζί σας τώρα και πάντα. Καλό Πάσχα» καταλήγει στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4Az9RHq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->